Го победи и дијабетот и себе

Го победи и дијабетот и себе – запознај го Дејан Теовски Како стариот јас го победи и дијабетот и себе? Долго бев заложник на моето тело кое од ден во ден напредуваше во килажа. Пробував на многу начини да се ослободам од вишокот на килограмите, но безуспешно. Тежината само миПрочитај повеќе

тања го запознава јосиф

Тања го запознава Јосиф Барајки поклон за роденден на другарка, Тања го запознава Јосиф. Имав намера тоа да биде поврзано со намалување на килограми и така наидов на школа за исхрана. Не сакав да биде поврзано со апчиња, диети и приказни кои ветуваат резултати преку ноќ. Едноставно барав правилен начинПрочитај повеќе

Нов начин на живот

Како јас почнав нов начин на живот Мојата сестра Магдалена веќе пред мене почна нов начин на живот. Речиси цел тинејџерски живот беше загрижена околу нејзиниот изглед и килажата. Постојано беше во некакви екстремни ситуации. Или не јадеше ништо или јадеше цел ден :). Како резултат на тоа постојано имаше периоди во којПрочитај повеќе