двопек

Што е подиетално – двопек или бел леб Епизода 674 – минатиот викенд добив прашање од учесници на школата за исхрана дали двопек е подобра опција од лебот за слаабеење. Одлучив да одговорам овде затоа што знам дека многу од вас се мачат и го имаат истото прашање. Многу честоПрочитај повеќе

бел леб

Навистина ли бел леб е штетно Епизода 663 – дали бел леб е добар за консумација ако го јадеме во нормални количини? – прашање поставено од @blazevskirobert Има производи кои што одамна ги бие лош глас. Многу луѓе кога ќе посегнат кон средување на исхраната со цел да намалат килажаПрочитај повеќе