броење на калории

Епизода 565 – броење на калории Како да изгубам килажа без да се замарам со броење на калории? – прашање поставено од @natka. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе