Ноќна крема за лице – крем за обновување на кожата Ноќна крема за лице – Овој богат, раскошен крем на кожата ѝ ја дава влажноста која ѝ е многу потребна навечер.Долгорочната хидрација ви помага да се разбудите со помека и помазна кожа. За само 7 дена ја намалуваат појавата наПрочитај повеќе