Колку масти на ден

Какви видови и колку масти на ден ти се потребни Има многу прашања кои ми е тешко да ги одговорам исто како и прашањето “колку масти на ден ми требаат”. Но, неделава повторно бев потсетен дека треба повеќе да зборувам за ова. И, решив да дадам еден опширен одговор тука.Прочитај повеќе