Ќе добиеш кила

Дали ќе добиеш кила ако вежбаш со тегови Епизода 610 – дали вежбањето со тегови ќе придонесе да добиеш кила и како можеш да се заштитиш од истото? – прашање поставено од @blazevskirobert   Не е можно самото кревање на тегови или работа со тежини по автоматизам да ти придонесеПрочитај повеќе

како до стомачни мускули

Како до стомачни мускули – Six Pack Епизода 591 – како до стомачни мускули и како да направам six pack? – прашање поставено од @tancevski03 Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе