суплементи или природно

Дали внесуваш доволно хранливи вредности преку суплементи или природно Многу луѓе имаат конфузија и предрасуди за поимите суплементи или природно. Едните се преплашени и со став дека не сакаат “хемија”, додека другите мислат дека суплементите ќе ги исчистат од гревовите и ќе им ја заменат сиромашната исхрана. Додатоците во исхранатаПрочитај повеќе