јо-јо ефект

Како да препознаеш потенцијал за јо-јо ефект? Епизода 717 – има ли јо-јо ефект после план од  нутриционист, и дали воопшто да се обратам кај него? – прашање поставено од Сања. Не знам како точно да ти одговорам точно на ова прашање. Прва работа, прашањето дали да се обратам кајПрочитај повеќе