пред вежбање

Суплементација за пред вежбање Епизода 656 – дали и кои суплементи се добри за пред вежбање, и конкретно ме интересира за BCAA и аргинин? – прашање поставено од @mustafoskyy Моето мислење е дека најкористениот суплемент за пред вежбање е L-carnitine и креатин особено луѓето инволвирани во класичен и функционален фитнес.Прочитај повеќе

колку BCAA по вежбање

5 или 10 грама – колку BCAA по вежбање е доволно Епизода 602-  колку BCAA по вежбање да ставам? Дали е доволно 5 грама или да доставам уште 5? – прашање поставено од @capone007 BCAA е доста популарен суплемент. Најчесто луѓето кои што се физички активни го суплементираат и употребуваатПрочитај повеќе