cheat meals

Дали со повремени cheat meals за време на 16:8 часа fasting си правиме лошо ? За оние што не знаете cheat meals се оброците кои ги рачунаме како задоволство. Исто така доколку не си запознат/а, 16:8 fasting е стратегија на исхрана во која 16 часа не јадеш ништо, а воПрочитај повеќе