whey протеин

Што кога whey протеин ти прави мачнина Епизода 643 – дали да се продолжи консумацијата на whey протеин иако создава потешкотии на стомакот? – прашање поставено од @blazevskirobert Jас мислам дека нема никаква логика консумираш нешто што ти прави проблем доколку сакаш да суплементираш некакви вредности за телото. Телото неПрочитај повеќе