мајка без изговори

Мајка без изговори – запознај ја Снеже Денес е многу лесно да си најдеш причина зошто не можеш, а тешко е да си мајка без изговори. Секојдневно се среќавам со луѓе кои ќе ми кажат разно разни причини. Но, понекогаш имате ситуации кога немате избор. Едиснтвена опција е да направитеПрочитај повеќе