Алое крема за раце и тело

681 ден

Категорија

Опис

Алое крема за раце и тело е всушност храна за кожата – нашиот најголем орган, кој што исто така треба да се храни.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Клинички докажано ја хидрира кожата
  • Влажност во текот на целиот ден
  • Нема додадени парабени и сулфати
  • Вклучува билки
  • Нема додадени бои
  • Алоја верата и африканскиот ши путер брзо се апсорбираат и ја прават кожата мека и мазна

На блогот прочитај повеќе за овој продукт со кликање на следниов линк.

Но, сепак хранење не подразбира само фасадно и надворешно. Алое крема за раце и тело нема самата по себе да си ја завршува работата доколку и понатаму имаш лоша исхрана и лоши животни навини.

Кожата во многу поголем дел се храни од внатре, односно од она што ние го внесуваме преку устата.

Затоа биди паметен/на во изборот на храна и збогати ја својата исхрана со добри продукти.

Прегледи и оценки

Сеуште нема прегледи и оценки.

Биди првиот што ќе даде оценка "Алое крема за раце и тело"

Your email address will not be published.