Формула 2 за жени

1,021 ден

Опис

Формула 2 за жени – КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Откријте го формула 2 за жени – КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ со кој лесно ќе ги внесувате 24 нутриенти што му се потребни на телото. Содржи соодветна количина од неопходните витамини и минерали за да ги задоволи дневните здравствени потреби на жените.

Главни придобивки

 1. Индивидуализиран според здравствените потреби на жените.
 2. Обезбедува оптимална количина од клучните нутриенти што му се потребни на телото.
 3. Исполнува 71 тврдење одобрено од страна на ЕУ.
 4. Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен со наука.
 5. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.
 6. Содржи витамин Б6 што помага за регулирање на хормонската активност.
 7. Има во составот витамин Б12 што придонесува за нормален енергетски метаболизам.
 8. Содржи калциум кој е потребен за одржување здрави коски.
 9. Содржи цинк за одржување на нормална кожа, коса и нокти.

Како може да ви помогне?
“FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ е создаден специјално за жени и претставува целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти, меѓу кои и есенцијални микронутриенти, кои нашето тело не може да ги создаде или не ги создава во доволни количини. Комплексот од витамини и минерали за жени е дизајниран така што на телото му ги дава сите потребни нутриенти.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

 • Земајте 1 до 2 таблети дневно со оброци.
 • За максимален ефект во секојдневната исхрана користете го производот заедно со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife. Ако пиете 2 шејка на ден, земајте една брикета дневно, а ако пиете еден шејк на ден, земајте две брикети.

Прегледи и оценки

Сеуште нема прегледи и оценки.

Биди првиот што ќе даде оценка "Формула 2 за жени"

Your email address will not be published.