после породување

Хроно како избор за после породување Епизода 697 –  дали после породување можам да се ставам на диета како на пример хроно? – прашање поставено од Јана. Јана теоретски можеш и тоа би функционирало. Не само хроно, туку било која диета. Тука не зборуваме само за тип на диета. МногуПрочитај повеќе

мајка без изговори

Мајка без изговори – запознај ја Снеже Денес е многу лесно да си најдеш причина зошто не можеш, а тешко е да си мајка без изговори. Секојдневно се среќавам со луѓе кои ќе ми кажат разно разни причини. Но, понекогаш имате ситуации кога немате избор. Едиснтвена опција е да направитеПрочитај повеќе