Гуарана

1,233 ден

Опис

Гуарана – билката за енергија и долговечност

Herbalife® Guarana содржи кофеин од семе од гуарана во прав.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Гварана, измешана со оранжов пеко, традиционален црн чај со фин и богат вкус
  • Содржи 32 mg кофеин од гуарана.

Најмногу се препорачува во услови на зголемена потреба за ментален фокус или во услови на зголемена потреба за енергија. Препорачлива за користење и кај спортисти, особено во спортови при кои што сакате да избегнете налевање со многу течности. Таблетите се едностави за консумација и немаат никакви предуслови или потенцијални ризици. Единствено треба консултација со лекар во случај на зголемен крвен притисок.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА: 2 до 4 брикети на ден.

Линиите производи на Herbalife може да ви помогнат да ги постигнете целите, без оглед на тоа дали сакате да ја регулирате тежината, да ги задоволите здравствените потреби на телото, да ја подобрите формата и да имате повеќе енергија или да изгледате и да се чувствувате помладо.

Производите на Herbalife од линијата „Енергија и фитнес“ се создадени за да ви помогнат да му дадете гориво на телото. Подигнете ги вежбањето и регенерцијата на ново ниво со Herbalife24, првата линија производи за 24-часовна спортска исхрана

Прегледи и оценки

Сеуште нема прегледи и оценки.

Биди првиот што ќе даде оценка "Гуарана"

Your email address will not be published.