автофагија

Што значи автофагија Епизода 676 – колку пати неделно е препорачливо да се применува автофагија? Дали времето кога треба да се престане со храна е фиксно или зависи од времето на станување, спиење и.т.н.? Целта ми е да го прочистам организмот бидејки 2 -3 месеци бев подложена на ресторантска хранаПрочитај повеќе