азот

Како азот и протеин се одговорни за градење мускулна маса Протеините – и оние што ги внесуваш преку храната и оние во твоето тело (на пр. мускулите) се изградени од амино киселини кои што содржат азот во својот состав. Во трката и целта да градиш мускулна маса важно е да гиПрочитај повеќе