аналгин по вежбање

Дали за опуштање е добро да користиш аналгин по вежбање Епизода 688 – Славчо прашува дали употреба на аналгин по вежбање е добра стратегија за мускулите? Mе иницираше ова прашање да видам навистина што се случува со користење на аналгетици кои што често знаат да ги користат луѓето кои штоПрочитај повеќе