биолошки часовник

Синхронизирај се со твојот биолошки часовник Биолошки часовник е оној што е одговорен за повеќе аспекти на функцијата на органите. За протокот на крв и за циклусот на спиење. За контрола врз човековиот биоритам, главната точка на хронобиологијата. Дознајте кога е најдобро време да се будите, да јадете, да работите,Прочитај повеќе