заборави ја вагата засекогаш

Или остани роб или заборави ја вагата засекогаш Денес ќе ти кажам нешто тотално спротивно на она што ти кажува логиката, а тоа е заборави ја вагата засекогаш. Можеби сте чуле дека мускулите тежат повеќе од масното ткиво, но тука се работи и за нешто друго. Еден килограм масно ткивоПрочитај повеќе

Изиграј вага за мерење

Изиграј вага за мерење – трикови да бидеш полесен Епизода 574 – изиграј вага за мерење наутро после мокрење. Дали има логика? – прашање поставено од Ивана Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе