веганство и вежбање

Дали веганство и вежбање е комплицирана равенка Епизода 665 – дали може да позборуваш за веганство и вежбање? – прашање поставено од @dimulkova Марија не знам дали бараш потврда за тоа дали веган може да вежба или пак бараш совети и насоки како тој што вежба и е веган даПрочитај повеќе