јадење навечер

Во кои случаеви јадење навечер и пред легнување е во ред? Кај многумина од луѓето јадење навечер е забранета опција во глава. Многумина имаат став дека после 18ч. или после 20ч. не смее да се јаде. Други пак сметаат дека целото зло за нивниот лош изглед е во попладневното јадењеПрочитај повеќе