висок крвен притисок

Што може да биде причината и решението за твојот висок крвен притисок? Епизода 727 – Каков тип на исхрана и продукти ќе помогнат за регулирање на висок крвен притисок? – прашање поставено од Спасе. Многу е жално што во денешни услови луѓе земаат превентивно апчиња за не се покачи притисокот.Прочитај повеќе