гејнер или протеин

Гејнер или протеин – што е подобро за покачување килажа Епизода 626 – што е подобро да користам за да покачам мускулна маса, гејнер или протеин? – прашање поставено од @marteeen024. За цел и желба да покачиш килограми, правилото е дека прво и основно мора да покачиш внес на калории.Прочитај повеќе