Диета, гладување или кратење

Тројството што не ти дава да ослабнеш – диета, гладување или кратење Диета, гладување или кратење на калории и храна можеби изгледа како најкраток пат кога зборуваме за слабеење. Но всушност постојат многу причини зошто не треба да го правиш тоа. Кога имаме опција да слабееме брзо или да слабеемеПрочитај повеќе