гладување

Како да внесеш доволно калории без гладување Епизода 685 – како без гладување да го запазам потребниот внес на калории? – прашање поставено од @mihaelaneshovska Не знам зошто се поврзува гладувањето со незапазување на калории и обратно. Но, разбирам која е твојата филозофија и ќе се обидам да те извлечамПрочитај повеќе