гликемиски индекс

Гликемиски индекс – која храна е најдобра за одреден дел од денот Епизода 594 – колку долго храната стои во стомакот и колку и треба да се обработи според гликемиски индекс? – прашање поставено од @ana Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.  Прочитај повеќе