Години и покачување килажа

Која е поврзаноста на повеќе години и покачување килажа Години и покачување килажа е нешто што многу луѓе го земаат здраво за готово. Многу од луѓето со кои се среќавам особено над 30тата година, а да не зборувам над 40тата и 50+ имаат еден тип на изговор дека нивниот метаболизамПрочитај повеќе