двопек

Што е подиетално – двопек или бел леб Епизода 674 – минатиот викенд добив прашање од учесници на школата за исхрана дали двопек е подобра опција од лебот за слаабеење. Одлучив да одговорам овде затоа што знам дека многу од вас се мачат и го имаат истото прашање. Многу честоПрочитај повеќе