суштината позади килограмите

Суштината позади килограмите – слаб, мрсен, фит или дебел Сигурно кога сте биле кај вашиот матичен доктор имате видено табели со податоци каква треба да биде тежината според возраста, висината и полот, но тоа не е суштината позади килограмите. Она што може овие табели да ви кажат е дали стеПрочитај повеќе