дигестија и општо здравје

Како се поврзани дигестија и општо здравје Ако размислиме малку подлабоко, сосема е логично тврдењето дека тоа што го ставаме во уста директно влијае на дигестија и општо здравје. Буквално она како се чувствуваме денес е резултат на тоа што сме ставиле во уста или сме го вдишиле. Или, воПрочитај повеќе

столица vs. метаболизам

Столица vs. метаболизам – што значат во нашата глава Порано никогаш не сум имал проблем за тоалет, но исто така и не сум имал појма каков е односот на столица vs. метаболизам. Самото тоа што имав добра столица ме уверуваше и мислев дека имам добар метаболизам. И многумина од васПрочитај повеќе