Пауза помеѓу оброци

Колку пати да јадеш дневно и колку пауза помеѓу оброци е доволно Епизода 625 – Колку пауза помеѓу оброците е правилно да има? – прашање поставено од @tea.stojanovska.77 Имам едно правило кое што јас сум го прифатил и кое што мене ми дало резултати на прашањето колку пауза помеѓу оброциПрочитај повеќе

организирај ги оброците

Организирај ги оброците – совети за да го поедноставиш твојот процес и ден Епизода 575 – често велиш организирај ги оброците и јади често. Како да успеам да се организирам во динамичен дена за да јадам често? – прашање поставено од Билјана Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или наПрочитај повеќе