генетски типови

Што значат генетски типови екто, ендо и мезо Епизода 597 – Што значат генетски типови екто, ендо и мезо? И дали во исхраната постои некаков сооднос помеѓу масти, јаглехидрати и протеини за секој тип? – прашање поставено од @gettliot Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштајПрочитај повеќе