нарушен естроген

Како да се справиш со нарушен естроген поради диети или голем калориски дефицит Епизода 679 – Како на природен начин да се среди нарушен естроген кој е намелен после 3 месеци калориси дефицит? – прашање поставено од @_cooking.k Многу едноставно. Најчесто екстремниот калориски дефицит знае да направи вакви проблеми. ЈасПрочитај повеќе