нутритивни етикети

Вистината за нутритивни етикети Епизода 655 – дали вредностите на нутритивни етикети на заедниот дел од поизводите се реално точни? – прашање поставено од @blazevskirobert Не би било добро и разумно за производителите доколку не се реално точни етикетите. Со таквиот потег може сериозно да настрадаат бидејќи постојат многу регулативиПрочитај повеќе