вештачки засладувачи

Дали сите вештачки засладувачи се добра замена на шеќерот Епизода 648 – кои вештачки засладувачи се опасни за организмот и која е дозволената количина за внес? – прашање поставено од @blazevskirobert Мислам дека “опасни” е прејак збор за да се искористи. Дефинитивно многу од прехранбената индустрија денеска користи вештачки засладувачиПрочитај повеќе