здравје на мозок

Храната одговорна за здравје на мозок Епизода 585: Јосиф често зборуваш на теми за дигестија, килограми и изглед, но што се слчува со мозокот и која е храната најмногу одговорна за здравје на мозок? – прашање поставено од @biljana Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштајПрочитај повеќе