фит или здрав

Фит или здрав – која е разликата? Сигурно познавате луѓе кои секогаш изгледаат добро, но не секогаш е исто да си фит или здрав. Особено е специфично за оние слабите кои што никогаш не се ‘замарале’ со здрав и активен животен стил. Сигурно некогаш сте љубомореле некому затоа што ‘ништоПрочитај повеќе