зелен чај

Зелен чај и влијание врз метаболизмот Епизода 669 – Дали зелен чај влијае позитивно врз метаболизмот? – прашање поставено од @asije.nuredini Сигурно не ти треба Јосиф за да ти каже дека овој чај добро вијае врз метаболизмот. Хранливата вредност и составот на зелениот чај заедно со сите антиоксиданси, најмногу помагаПрочитај повеќе