зајакнување имунитет

Зајакнување имунитет – 3те градители на имунитет Сезонските болести како што се кашлици и настинки се потсетник за зајакнување имунитет. Тие се многу честа појава и уште пострашно “нормална” бидејки многу од нас сметаат дека е “од времето”. Никој не помислува дека е од имунитетот. Многу фактори играат улога воПрочитај повеќе