Што ќе ми покаже дали сум дебел Денес во светот има многу луѓе што се прашуваат дали сум дебел. Има многу со покачена тежина и прекумерна дебелина од кога и да било. Луѓето 50.000 години се одржувале во живот на тој начин што складирале масти. Со промените во човековата исхранаПрочитај повеќе