калории или состав

Вечната дилема – што е поважно калории или состав на калории Епизода 682 – Вчера објавив слика од мојот бургер кој што го јадев на ручек по што се отвори комуникација за која што сакам денес да разговарам а тоа е калории или состав. Имено, Бојан, мој инстаграм пријател гоПрочитај повеќе