калориски дефицит

Што ако претераш со калориски дефицит Епизода 636 – кои се симптомите на преголем калориски дефицит? – прашање поставено од @blazevskirobert Преголем калориски дефицит може да нанесе многу повеќе штета на телото отколку што можеш да замислиш. Жалосно е што најчесто луѓе кои се трудат да ослабнат или намалат масти,Прочитај повеќе