кикирики навечер

Кикирики навечер како опција за ужина Епизода 627 – дали е во ред да се јадат кикирики навечер, непечени, околу 30 до 40 грама? – прашање поставено од @nikoloskaa Добро е и на вкус и на хранлива вредност :). Непечените кикирики се секако подобри од печените. На тој начин ќеПрочитај повеќе