Ќе добиеш кила

Дали ќе добиеш кила ако вежбаш со тегови Епизода 610 – дали вежбањето со тегови ќе придонесе да добиеш кила и како можеш да се заштитиш од истото? – прашање поставено од @blazevskirobert   Не е можно самото кревање на тегови или работа со тежини по автоматизам да ти придонесеПрочитај повеќе