домашно или купечко јајце

Кое е подобро – домашно или купечко јајце Епизода 634 – има ли разлика во квалитет во зависност дали јадам домашно или купечко јајце? – прашање поставено од @valmir80 Разликата кај домашно или купечко јајце е тоа што едното е од маркет, а другото од дома 🙂 🙂 :). ШалаПрочитај повеќе