комбинирање на храната

Постои ли правилно комбинирање на храната? Многу често со луѓето со кои што работам во школата за исхрана се обидувам да расчистам стравови поврзани со комбинирање на храната. Постојат многу стравови кај повеќето од нас наметнати од диети и краткорочни стратегии за слабеење. Но, вистината е многу едноставна. Се додекаПрочитај повеќе