кофеински таблети

Кофеински таблети – замена за кафе или зелен чај Епизода 654 – дали кофеински таблети се безбедни за конзумација и кога да се пијат? – прашање поставено од @arnaudovdarko За кофеинот пред се имам зборувано мислам наназад преку темите поврзани со кафе или зелен чај. Мојот став општо за кофеинотПрочитај повеќе