кризите за благо

Кризите за благо – страдање што нема крај Си доаѓаш дома, ручаш и после си доаѓаат на ред кризите за благо. Многу познат шаблон на живеење кај многумина. Ако ме прашуваш мене, јас сум некако по соленото. Кога би имал избор пред мене помеѓу добра чоколада или некој пикантно лутПрочитај повеќе